Arm OEFENINGEN

Armen van staal, klaar voor elke uitdaging.

Ontwikkel krachtige armen en sculptuurdefinitie met onze gevarieerde collectie armtrainingen. Of je nu je biceps, triceps of onderarmen wilt versterken, onze oefeningen bieden een uitgebreide benadering voor het bouwen van gespierde, evenwichtige armen. Bereik jouw arm-doelen en voel je sterker dan ooit tevoren.

Bicep Curls: Sta rechtop met een halter in elke hand, met je handpalmen naar voren gericht. Buig je ellebogen en breng de halters naar je schouders. Laat ze vervolgens gecontroleerd zakken naar de startpositie. Deze oefening traint de biceps.

Hammer Curls: Sta rechtop met een halter in elke hand, met je handpalmen naar binnen gericht. Buig je ellebogen en breng de halters naar je schouders. Laat ze vervolgens gecontroleerd zakken naar de startpositie. Deze oefening traint zowel de biceps als de onderarmen.

Preacher Curls: Ga op een preacher curl bench zitten en plaats je bovenarmen op het kussen. Houd een halter vast met je handpalmen naar boven gericht en buig je ellebogen om de halter naar je schouders te brengen. Laat hem vervolgens gecontroleerd zakken naar de startpositie. Deze oefening is gericht op de biceps.

Concentration Curls: Zit op een bankje met je benen uit elkaar en leun naar voren. Houd een halter vast met één hand tussen je benen, met je elleboog tegen je dij. Buig je elleboog en breng de halter naar je schouder, en laat hem dan gecontroleerd zakken naar de startpositie. Deze oefening is ook gericht op de biceps.

Tricep Dips: Ga met je rug naar een bank of stoel staan en plaats je handen op de rand, iets breder dan schouderbreedte. Laat jezelf zakken totdat je ellebogen een hoek van 90 graden vormen en duw jezelf dan terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Tricep Pushdowns: Sta rechtop voor een kabelmachine met een touw bevestigd. Pak het touw vast en duw het naar beneden tot je armen gestrekt zijn en keer dan gecontroleerd terug naar de startpositie. Deze oefening richt zich op de triceps.

Skull Crushers: Lig op een bankje met een halter in elke hand boven je schouders. Buig je ellebogen en laat de halters zakken naar je voorhoofd. Strek vervolgens je armen om de halters terug te brengen naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Close Grip Bench Press: Lig op een bankje met een halter boven je borst en pak de halter vast met je handen dicht bij elkaar. Laat de halter zakken naar je borst en duw hem dan omhoog naar de startpositie. Deze oefening traint zowel de borst als de triceps.

Overhead Tricep Extensions: Sta rechtop met een halter boven je hoofd, met je armen gestrekt. Buig je ellebogen om de halter achter je hoofd te laten zakken en strek ze vervolgens om de halter terug te brengen naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Diamond Push-ups: Ga in een push-up positie staan met je handen dicht bij elkaar, zodat je duimen en wijsvingers elkaar raken en een diamantvorm vormen. Laat jezelf zakken door je ellebogen te buigen en duw jezelf dan terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps en de borstspieren.

Heb jij hulp nodig bij een oefening of ben jij toe aan een nieuw schema?

Plan dan nu jouw gratis begeleiding in!

Chin-ups: Hang aan een pull-up bar met je handpalmen naar je toe gericht en je handen iets minder dan schouderbreedte uit elkaar. Trek jezelf omhoog totdat je kin boven de bar is en laat je dan gecontroleerd zakken naar de startpositie. Deze oefening traint voornamelijk de biceps en de rugspieren.

Tricep Kickbacks: Sta rechtop met een halter in elke hand en buig voorover vanuit je heupen met je rug recht. Buig je ellebogen en strek je armen naar achteren totdat ze parallel zijn aan de vloer. Keer terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Zottman Curls: Sta rechtop met een halter in elke hand, met je handpalmen naar voren gericht. Buig je ellebogen en breng de halters naar je schouders. Draai je handpalmen om naar beneden terwijl je de halters laat zakken en breng ze dan weer omhoog naar de startpositie. Deze oefening traint zowel de biceps als de onderarmen.

Tricep Rope Pushdowns: Sta rechtop voor een kabelmachine met een touw bevestigd. Pak het touw vast met je handen iets breder dan schouderbreedte en duw het naar beneden tot je armen gestrekt zijn. Keer terug naar de startpositie. Deze oefening richt zich op de triceps.

Bench Dips: Ga op een bank of stoel zitten met je handen naast je heupen en je vingers naar voren gericht. Laat jezelf zakken totdat je ellebogen een hoek van 90 graden vormen en duw jezelf dan terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Drag Curls: Sta rechtop met een halter in elke hand, met je handpalmen naar voren gericht. Houd je ellebogen dicht bij je lichaam en breng de halters omhoog naar je schouders door je ellebogen naar achteren te trekken. Laat ze vervolgens gecontroleerd zakken naar de startpositie. Deze oefening traint de biceps.

Tricep Bench Dips: Ga met je rug naar een bank of stoel staan en plaats je handen op de rand, iets breder dan schouderbreedte. Laat jezelf zakken totdat je ellebogen een hoek van 90 graden vormen en duw jezelf dan terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Barbell Wrist Curls: Zit op een bankje met een halter in je handen, met je onderarmen op je dijen en je handpalmen naar boven gericht. Buig je polsen om de halter omhoog te brengen en laat hem dan gecontroleerd zakken naar de startpositie. Deze oefening traint de onderarmen.

Cable Hammer Curls: Sta rechtop voor een kabelmachine met een handvat bevestigd. Pak het handvat vast met je handpalmen naar elkaar toe gericht en buig je ellebogen om de handgreep naar je schouders te brengen. Laat hem vervolgens gecontroleerd zakken naar de startpositie. Deze oefening traint de biceps.

Tricep Overhead Dumbbell Extension: Sta rechtop met een halter boven je hoofd, met je armen gestrekt. Buig je ellebogen om de halter achter je hoofd te laten zakken en strek ze vervolgens om de halter terug te brengen naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Seated Dumbbell Curls: Zit op een bankje met een halter in elke hand, met je handpalmen naar voren gericht. Buig je ellebogen en breng de halters naar je schouders. Laat ze vervolgens gecontroleerd zakken naar de startpositie. Deze oefening traint de biceps.

Tricep Bench Press: Lig op een bankje met een halter boven je borst en pak de halter vast met je handen iets breder dan schouderbreedte. Laat de halter zakken naar je borst en duw hem dan omhoog naar de startpositie. Deze oefening traint zowel de borst als de triceps.

Reverse Barbell Curls: Sta rechtop met een halter in elke hand, met je handpalmen naar beneden gericht. Buig je ellebogen en breng de halters naar je schouders. Laat ze vervolgens gecontroleerd zakken naar de startpositie. Deze oefening traint de onderarmen en de biceps.

Tricep Rope Extensions: Sta rechtop voor een kabelmachine met een touw bevestigd. Pak het touw vast met je handen aan de zijkanten van je lichaam en duw het naar beneden tot je armen gestrekt zijn en keer dan gecontroleerd terug naar de startpositie. Deze oefening richt zich op de triceps.

Hanging Leg Raises: Hang aan een pull-up bar met je handen iets breder dan schouderbreedte uit elkaar. Til je benen op totdat ze parallel zijn aan de grond en laat ze dan gecontroleerd zakken naar de startpositie. Deze oefening traint voornamelijk de buikspieren, maar vereist ook inspanning van de biceps en onderarmen om jezelf op te hangen.

SPORT NU GRATIS TOT SEPTEMBER
+ GEEN INSCHRIJFGELD

SPORT NU GRATIS TOT SEPTEMBER BIJ IL FIORE HEALTHCENTERS! DAARNAAST BETAAL JE NU OOK GEEN INSCHRIJFGELD T.W.V. € 39,99.

DAGEN
UUR
MINUTEN
SECONDEN
HEB JIJ HULP NODIG BIJ EEN OEFENING OF BEN JIJ TOE AAN EEN NIEUW SCHEMA?
PLAN DAN NU JOUW GRATIS BEGELEIDING IN!