Personal training

Maak kennis met onze il fiore trainers

Waarom zou jij voor begeleiding moeten kiezen?

Fitness begeleiding is voor iedereen een waardevolle investering. Een van de belangrijkste redenen voor fitnessbegeleiding is om ervoor te zorgen dat mensen de oefeningen veilig uitvoeren. Een fitnessbegeleider kan een programma op maat maken dat is afgestemd op de individuele behoeften, doelen en capaciteiten van een persoon. Dit kan leiden tot een efficiëntere training en een beter gebruik van de beschikbare tijd en middelen. Als iemands fitnessniveau, doelen of gezondheidstoestand verandert, kan een fitnessbegeleider het trainingsprogramma aanpassen om aan deze veranderingen aan te passen. Dit zorgt voor voortdurende vooruitgang en ondersteuning bij nieuwe uitdagingen.

Waarom begeleiding van il fiore?

De enthousiaste personal trainers van Il Fiore staan klaar om jouw doelen naar een hoger niveau te tillen. Met hun ervaring zijn geen doelen te groot, ongeacht jouw ervaring, eventuele blessures of specifieke wensen.

Wat bieden wij aan?

Voor iedereen bieden we een eenmalige gratis begeleiding aan. Tijdens een intakegesprek leren we jou kennen en bespreken we jouw doelen, ervaring en eventuele specifieke wensen. Op basis daarvan stellen we samen een trainingsprogramma op dat het beste bij jou past. Vervolgens gaan we samen de fitnessvloer op, waar we de oefeningen doornemen. We besteden aandacht aan techniek, houding en eventuele revalidatie oefeningen. Je wordt zodanig geïnformeerd en geïnstrueerd, zodat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kunt met het behalen van jouw doelen.

Mocht je een extra stok achter de deur nodig hebben of wil je er zeker van zijn dat je optimaal progressie boekt, ook op de aspecten zoals voeding, herstel en mentaal welzijn, dan is het personal training traject misschien wel iets voor jou!

Met het personal training traject is geen uitdaging te groot. We leggen de focus op de pijlers van training, voeding, herstel en mentaal welzijn, om ervoor te zorgen dat je algehele gezondheid en fitness naar een hoger niveau worden getild. We zullen wekelijks of om de week een PT inplannen, waarin we ook de focus leggen op coaching. Ook meten en wegen staan centraal in ons personal training traject. Op die manier krijgen we een duidelijk beeld van waar je op dit moment staat, waar je naartoe wilt, en wat we moeten doen om daar te komen. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurig plan op te stellen dat is afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften, en we passen het plan indien nodig aan. Op deze manier kunnen we flexibel reageren op jouw vooruitgang en eventuele veranderingen die zich voordoen tijdens het traject.

Personal training traject met 2 sessies per 4 weken, inclusief coaching:
Kosten: €75,- per 4 weken

Dit traject heeft een minimale duur van 3 maanden. Na deze periode heb je de mogelijkheid om het maandelijks te verlengen voor €85,- per maand.

Personal training traject met wekelijkse sessies, inclusief coaching:
Kosten: €150,- per 4 weken

Ook dit traject heeft een minimale duur van 3 maanden. Na deze periode heb je de mogelijkheid om het maandelijks te verlengen voor €170,- per maand.

Wie zijn onze personal trainers?

TEST

REVIEWS

Instagram