Cardio OEFENINGEN

Cardio: de motor achter een gezond hart en een energiek lichaam.

Zet je hartslag in vuur en vlam met onze energieke verzameling cardio oefeningen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden, of gewoon een boost van energie wilt, onze oefeningen bieden een gevarieerde en stimulerende manier om je hart te laten pompen. Ontdek hoe je met cardio je fitnessdoelen kunt bereiken en een gezonder, energieker leven kunt leiden.

Spinning Class: Neem deel aan een indoor cycling les waarbij je op een stationaire fiets traint onder begeleiding van een instructeur.

Zumba Class: Doe mee aan een Zumba-les waarbij je op Latijns-Amerikaanse muziek danst en cardio-oefeningen uitvoert.

Kickboxing Class: Neem deel aan een kickboksles waarbij je trappen, stoten en combinaties uitvoert voor een intense cardio-workout.

BodyCombat Class: Doe mee aan een BodyCombat-les geïnspireerd op vechtsporten, waarbij je cardio-oefeningen combineert met technieken uit verschillende disciplines.

BodyAttack Class: Doe mee aan een BodyAttack-les waarbij je cardio-, kracht- en stabiliteitsoefeningen uitvoert op muziek voor een totale lichaamstraining.

BodyStep Class: Neem deel aan een BodyStep-les waarbij je op en af een in hoogte verstelbaar platform stapt, gecombineerd met cardio- en krachtoefeningen.

HIIT Training: Volg een High-Intensity Interval Training (HIIT) les waarbij je afwisselend korte periodes van intense inspanning afwisselt met rustperiodes voor een effectieve cardio-workout.

Circuit Training: Neem deel aan een circuittraining waarbij je verschillende stations doorloopt met diverse cardio- en krachtoefeningen.

Bootcamp Class: Doe mee aan een bootcamples in groepsverband waarbij je diverse functionele oefeningen uitvoert, zoals sprinten, opdrukken, touwtje springen en nog veel meer.

Aqua Aerobics: Volg een aqua aerobics les in het zwembad waarbij je cardio-oefeningen uitvoert met de weerstand van het water.

Heb jij hulp nodig bij een oefening of ben jij toe aan een nieuw schema?

Plan dan nu jouw gratis begeleiding in!

BodyPump Class: Neem deel aan een BodyPump-les waarbij je met behulp van een barbell en gewichten een full-body workout doet met focus op kracht en uithoudingsvermogen.

RPM Class: Doe mee aan een RPM-les waarbij je op een stationaire fiets traint op muziek onder leiding van een instructeur, met variabele weerstand en tempo.

Tabata Training: Volg een Tabata-training waarbij je korte, intense periodes van inspanning afwisselt met rustperiodes voor een effectieve cardio-workout.

Cardio Dance Class: Neem deel aan een cardio-dansles waarbij je op leuke en energieke muziek danst en beweegt voor een goede cardiosessie.

Aerobics Step Class: Doe mee aan een aerobics step-les waarbij je op en af een in hoogte verstelbaar platform stapt en verschillende cardio-oefeningen uitvoert onder leiding van een instructeur.

Running: Ga naar buiten of op de loopband en ren op een stevig tempo.

Jumping Jacks: Sta rechtop met je armen langs je zij en spring vervolgens omhoog terwijl je je armen en benen spreidt. Spring terug naar de startpositie en herhaal.

Burpees: Begin in een staande positie, hurk neer en plaats je handen op de grond. Spring je voeten naar achteren in een plankpositie, doe een push-up, spring terug naar een hurkpositie en spring dan omhoog met je handen boven je hoofd.

Jump Rope: Pak een springtouw en spring met beide voeten tegelijkertijd over het touw terwijl je je armen draait.

Mountain Climbers: Ga in een plankpositie staan en breng afwisselend je knieën naar je borst terwijl je je core aanspant.

Biking: Fiets op de weg of op een stationaire fiets in de sportschool.

High Knees: Sta rechtop en til afwisselend je knieën zo hoog mogelijk op terwijl je snel in plaats rent.

Sprinting: Ren op volle snelheid over een korte afstand, rust uit en herhaal.

Swimming: Zwem baantjes in een zwembad of in open water.

Jump Squats: Begin in een staande positie, hurk neer en spring dan explosief omhoog terwijl je je armen boven je hoofd strekt. Land zachtjes en herhaal.

Stair Climbing: Zoek een trap op en loop op en neer, gebruikmakend van de treden als je cardio-oefening.

Skipping: Spring op één been terwijl je het andere knie omhoog trekt en afwisselend van been wisselt.

Elliptical Machine: Gebruik een elliptische trainer in de sportschool om je hele lichaam te trainen met minimale impact.

Jump Lunges: Begin in een lungepositie en spring explosief omhoog, wissel van been in de lucht en land in een lungepositie met het andere been voor.

Rowing Machine: Gebruik een roeimachine om je armen, benen en core te trainen terwijl je een cardio-oefening uitvoert.

Boxing: Doe een bokstraining met stoten, kicks en bewegingen om je hartslag te verhogen en calorieën te verbranden.

Hill Sprints: Ren snel omhoog een heuvel op en loop rustig naar beneden om te herstellen.

Touwtje Springen met Dubbele Draai: Spring over het touw en draai het touw twee keer voordat je landt.

Ladder Drills: Maak gebruik van een snelheidsladder voor diverse voetenwerk oefeningen, zoals zijwaarts lopen, hinkelen en kruisstappen.

Skating: Voer zijwaartse sprongen uit alsof je over denkbeeldige lijnen op de grond springt, waarbij je je armen gebruikt voor balans.

Circuit Training: Combineer verschillende cardio-oefeningen in een circuittraining voor een effectieve workout.

Bootcamp Les: Doe een bootcamples met diverse functionele oefeningen in groepsverband.

Aqua Aerobics: Volg een aqua aerobics les in het zwembad waarbij je cardio-oefeningen uitvoert met de weerstand van het water.

BodyPump Les: Doe mee aan een BodyPump-les waarbij je krachtoefeningen combineert met cardio-oefeningen.

RPM Les: Doe mee aan een RPM-les waarbij je op een stationaire fiets traint op muziek onder leiding van een instructeur.

HEB JIJ HULP NODIG BIJ EEN OEFENING OF BEN JIJ TOE AAN EEN NIEUW SCHEMA?
PLAN DAN NU JOUW GRATIS BEGELEIDING IN!