HEAD COACH

il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zoveel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we deze nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacature en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Lees dan snel verder.

PERSONAL TRAINER (ZZP)

Binnen il fiore Healthcenters willen wij al onze leden de mogelijkheid bieden om optimaal te kunnen sporten in onze clubs. En daar hoort persoonlijke begeleiding natuurlijk ook bij! Wij werken daarom samen met Personal Trainers en zoeken daarom een nieuwe enthousiaste kandidaat.

HEAD COACH

Als Head Coach krijg je de mogelijkheid om jouw eigen business op te starten in een van onze clubs. Je bent eindverantwoordelijk voor alle taken rondom de uitvoering van jouw bedrijf zoals de communicatie naar andere trainers, administratie en recruitment. Op deze manier start je dus jouw PT-studio binnen il fiore Healthcenters. Het grote pluspunt is dat je gebruik mag maken van de faciliteiten en kwalitatief goede en nieuwe materialen & apparatuur die il fiore Healthcenters ter beschikking stelt. Goede samenwerking toch?

Ook ben je verantwoordelijk voor het continu werven van nieuwe klanten voor je eigen Personal Training sessies (op jouw eigen club) en je zorgt ervoor dat jouw klanten door middel van jouw begeleiding de gewenste en geplande trainingsdoelen behalen.

Is deze uitdaging jou op het lijf geschreven en wil je zo’n mooie kans niet missen? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief.

PROFIEL

Je bent een echte motivator en houdt ervan om het beste uit onze leden te halen. Samen met jou behalen zij hun sportieve doelen! Daarnaast ben je ambitieus en gedreven om jouw business verder uit te breiden. De mensen die voor het eerst kennismaken met jouw personal trainingen krijgen een onuitwisbaar goede indruk van jou en jouw trainingen.

Planning:

Je bent je eigen baas en mag je eigen tijden inplannen.

Ervaring:

Fitnessinstructeur: 1 jaar (Gewenst)
Licentie/certificaat:

Personal Trainer of Fitness Instructeur certificaat (Vereist)

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar personeel@ifhc.nl.