SPINNING INSTRUCTEUR

il fiore healthcenters is altijd op zoek naar uitbreiding van haar team. We hebben zoveel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we deze nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacature en hoe het is om bij een van de leukste bedrijven van Limburg te werken? Lees dan snel verder.

SPINNING INSTRUCTEUR (M/V)

il fiore healthcenters is in volle uitbreiding en is op zoek naar een nieuwe spinning instructeur. Wij hebben jou nodig om de vele ideeën die wij hebben, uit te werken.

Functie

Als spinning instructeur zorg ik ervoor dat de leden il fiore healthcenters een spannende en kwalitatief goede spinningles krijgen aangeboden. Dat houdt in dat ik weet hoe ik door middel van muziek en gevarieerde oefeningen het maximale uit de deelnemers kan halen. Omdat ik zelf een verwoed spinner ben en actief mee doe aan de les, ben ik in staat om de groep op te zwepen. Mijn doel is dat iedereen na afloop van de les met een voldaan gevoel van de fiets stapt.

Ik ben enthousiast, klantvriendelijk en spontaan en straal dit uit naar de bezoekers. Zo ben ik oprecht geïnteresseerd in de leden die meedoen aan de les. Zo ken ik van de meeste van hen bij naam en zij kennen mij. Natuurlijk heb ik affiniteit met sporten, vooral met spinning. Ik heb de kennis en de discipline om iedere keer opnieuw een gevarieerde les uit te werken. Ik zie het niet als een straf, want ik geniet ook van de voorbereiding.

PROFIEL

k ben een fervent sporter en ik houd vooral van spinning. Ik ben in staat om sporters te ondersteunen, zoals bij het instellen van de fiets of het corrigeren van de houding om blessures te voorkomen. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging die mij energie geeft. Ik denk mee met de klant en met de organisatie. Ik neem initiatief en houd van aanpakken. Zo heb ik hart voor de zaak en oog voor details en krijg ik vooral energie van tevreden sporters om me heen.

il fiore healthcenters biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen en staat open voor doorgroeimogelijkheden. Er wordt mij een marktconform salaris aangeboden in een jonge en sportieve organisatie. 

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan nu contact met ons op! Stuur een e-mail naar personeel@ifhc.nl