Yanga Sports Water is vrij van toegevoegde suikers en bevat een mix van essentiële vitamines. Het ondersteunt niet alleen bij het herstellen van je vochtbalans, maar draagt ook bij aan het afvoeren van afvalstoffen. Met YANGA Sports Water optimaliseer je je trainingssessies door bewust te hydrateren!
Yanga Sports Water - Machine

VOORDELEN VAN YANGA

OPTIMAAL PRESTEREN MET HYDRATATIE

Voeg Extra YANGA Sports Water toe aan je lidmaatschap, zodat je tijdens elke training je waterfles kunt bijvullen bij het YANGA Hydration Station in de club. Kies uit een assortiment van 6 verfrissende smaken: kokos-ananas, citroen, berry boost, sinaasappel, passievrucht en zwarte bes. Bovendien kun je ook je waterfles vullen met gekoeld water.

Wist je dat overmatig vochtverlies een negatieve invloed kan hebben op je sportprestaties? Het is daarom essentieel om voor, tijdens en na je workout voldoende te blijven drinken. Op deze manier houd je je lichaam in evenwicht en kun je met volle energie werken aan het behalen van je fitnessdoelen. YANGA Sports Water ondersteunt je hierbij en is verkrijgbaar in al onze Classic en Premium clubs.

Yanga is beschikbaar bij