Foam Roller OEFENINGEN

Optimaliseer je herstel en prestaties met de performance roller – de ultieme partner voor jouw fitnessjourney.

Verbeter je mobiliteit en herstel sneller met onze collectie foam roller oefeningen, ontworpen voor gebruik met de performance roller. De performance roller biedt een diepe, gerichte massage om de spierspanning te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en het herstel te versnellen na intensieve trainingen. Ontdek hoe je met onze foam roller oefeningen je flexibiliteit kunt vergroten, spierpijn kunt verminderen en je algehele prestaties kunt verbeteren.

Rug Stretch: Lig plat op je rug met de foam roller onder je ruggengraat. Rol langzaam heen en weer om je rug te stretchen en spanning los te laten.

Thoracic Extension: Lig met de foam roller onder je middenrug. Breng je handen achter je hoofd en leun langzaam achterover over de foam roller om de bovenrug te strekken.

Lage Rug Stretch: Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en je voeten plat op de grond. Plaats de foam roller onder je onderrug en rol langzaam heen en weer om spanning te verlichten.

Hamstring Stretch: Ga op je rug liggen en plaats één been gestrekt op de foam roller. Rol heen en weer om de hamstrings te stretchen.

Quad Stretch: Ga op je buik liggen met de foam roller onder één dij. Rol langzaam heen en weer om de quadriceps te stretchen.

Iliotibiale Band (ITB) Stretch: Ga op je zij liggen met de foam roller onder je bovenbeen. Rol van je heup tot net boven je knie om de ITB te stretchen.

Kuitspier Stretch: Zit op de grond met je benen gestrekt en de foam roller onder je kuiten. Rol heen en weer om de kuitspieren te stretchen.

Adductor Stretch: Ga op je buik liggen met één been gestrekt opzij en de foam roller onder je lies. Rol langzaam heen en weer om de adductoren te stretchen.

Piriformis Stretch: Zit op de foam roller met één voet gekruist over je andere knie. Rol langzaam heen en weer om de piriformis te stretchen.

Glute Stretch: Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en je enkels op de foam roller. Til één enkel over het andere been en trek je knie richting je tegenovergestelde schouder om de bilspieren te stretchen.

Heb jij hulp nodig bij een oefening of ben jij toe aan een nieuw schema?

Plan dan nu jouw gratis begeleiding in!

Lats Stretch: Ga op je zij liggen met de foam roller onder je oksel. Rol langzaam heen en weer om de lats te stretchen.

Borst Stretch: Ga op je rug liggen met de foam roller onder je bovenrug en je armen wijd uitgespreid. Rol langzaam heen en weer om de borstspieren te stretchen.

Schouder Stretch: Ga op je buik liggen met de foam roller onder je borst. Strek één arm naar voren en leun opzij om de schouders te stretchen.

Nek Stretch: Lig plat op je rug met de foam roller onder je nek. Rol langzaam heen en weer om de nekspieren te ontspannen.

Onderarm Stretch: Zit op de grond met je knieën gebogen en je handpalmen op de foam roller. Rol langzaam heen en weer om de onderarmen te stretchen.

Bovenrug Mobilisatie: Lig plat op je rug met de foam roller onder je bovenrug. Hef je armen boven je hoofd en strek je bovenrug over de foam roller om mobiliteit te verbeteren.

Heup Flexor Stretch: Ga op één knie liggen met de foam roller onder je heup flexor. Rol langzaam heen en weer om de heup flexor te stretchen.

Schouderblad Mobilisatie: Lig op je rug met de foam roller onder je schouderbladen. Rol langzaam heen en weer om de mobiliteit van de schouderbladen te verbeteren.

Voetboog Stretch: Zit op een stoel met de foam roller onder je voetboog. Rol langzaam heen en weer om de voetboog te stretchen.

Onderrug Mobilisatie: Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en de foam roller onder je onderrug. Rol langzaam heen en weer om de mobiliteit van de onderrug te verbeteren.

Bekken Mobilisatie: Ga op je rug liggen met de foam roller onder je bekken. Rol langzaam heen en weer om de mobiliteit van het bekken te verbeteren.

Dijbeen Stretch: Ga op je buik liggen met de foam roller onder je dijbeen. Rol langzaam heen en weer om de dijspieren te stretchen.

Plantaire Fasciitis Stretch: Zit op een stoel met je voet op de foam roller. Rol langzaam heen en weer onder je voetzool om de plantaire fascia te stretchen.

Heup Rotator Stretch: Ga op je rug liggen met één enkel over het andere been en de foam roller onder je bovenbeen. Rol langzaam heen en weer om de heup rotators te stretchen.

Onderrug Stretch: Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en de foam roller onder je onderrug. Rol langzaam heen en weer om de onderrug te stretchen.

Lumbale Rotatie Stretch: Ga op je zij liggen met je knieën gebogen en de foam roller onder je bovenbeen. Rol langzaam heen en weer om de lumbale wervelkolom te mobiliseren.

Dorsale Mobilisatie: Ga op je rug liggen met de foam roller onder je bovenrug en je armen gestrekt boven je hoofd. Rol langzaam heen en weer om de mobiliteit van de bovenrug te verbeteren.

Schuine Strekking van de Buikspieren: Ga op je zij liggen met de foam roller onder je zij. Rol langzaam heen en weer om de schuine buikspieren te stretchen.

Borstkas Mobilisatie: Ga op je rug liggen met de foam roller onder je schouders. Breng je armen zijwaarts en rol langzaam heen en weer om de borstkas te mobiliseren.

Knie Mobilisatie: Ga op je rug liggen met de foam roller onder je knieën. Rol langzaam heen en weer om de kniegewrichten te mobiliseren.

HEB JIJ HULP NODIG BIJ EEN OEFENING OF BEN JIJ TOE AAN EEN NIEUW SCHEMA?
PLAN DAN NU JOUW GRATIS BEGELEIDING IN!