Tricep OEFENINGEN

Strakke triceps, jouw ticket naar armen om te bewonderen.

 
 

Ontwikkel sterke en gebeeldhouwde triceps met onze uitgebreide verzameling tricep oefeningen. Of je nu op zoek bent naar strakkere armen, meer definitie wilt, of kracht wilt opbouwen voor functionele bewegingen, onze oefeningen bieden de perfecte mix van variatie en resultaat. Ontdek hoe je jouw triceps kunt versterken en een krachtigere, meer gedefinieerde look kunt bereiken.

Tricep Dips: Plaats je handen op een verhoogd oppervlak achter je, zoals een bankje of stoel, met je vingers naar voren gericht. Laat jezelf zakken door je ellebogen te buigen en duw jezelf dan omhoog naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Tricep Pushdowns: Sta rechtop voor een kabelmachine met een touw bevestigd. Pak het touw vast en duw het naar beneden tot je armen gestrekt zijn en keer dan gecontroleerd terug naar de startpositie. Deze oefening richt zich op de triceps.

Skull Crushers: Lig op een bankje met een halter in elke hand boven je schouders. Buig je ellebogen en laat de halters zakken naar je voorhoofd. Strek vervolgens je armen om de halters terug te brengen naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Close Grip Bench Press: Lig op een bankje met een halter boven je borst en pak de halter vast met je handen dicht bij elkaar. Laat de halter zakken naar je borst en duw hem dan omhoog naar de startpositie. Deze oefening traint zowel de borst als de triceps.

Overhead Tricep Extensions: Sta rechtop met een halter boven je hoofd, met je armen gestrekt. Buig je ellebogen om de halter achter je hoofd te laten zakken en strek ze vervolgens om de halter terug te brengen naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Diamond Push-ups: Ga in een push-up positie staan met je handen dicht bij elkaar, zodat je duimen en wijsvingers elkaar raken en een diamantvorm vormen. Laat jezelf zakken door je ellebogen te buigen en duw jezelf dan terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps en de borstspieren.

Tricep Kickbacks: Sta rechtop met een halter in elke hand en buig voorover vanuit je heupen met je rug recht. Buig je ellebogen en strek je armen naar achteren totdat ze parallel zijn aan de vloer. Keer terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Bench Dips: Ga op een bank of stoel zitten met je handen naast je heupen en je vingers naar voren gericht. Laat jezelf zakken totdat je ellebogen een hoek van 90 graden vormen en duw jezelf dan terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Reverse Grip Tricep Pushdowns: Sta rechtop voor een kabelmachine met een stang bevestigd en pak de stang vast met je handpalmen naar boven gericht. Duw de stang naar beneden tot je armen gestrekt zijn en keer dan gecontroleerd terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps met nadruk op de binnenkant van de arm.

Single Arm Cable Pushdowns: Sta rechtop naast een kabelmachine met een handvat bevestigd. Pak het handvat vast met één hand en duw het naar beneden tot je arm gestrekt is en keer dan gecontroleerd terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Heb jij hulp nodig bij een oefening of ben jij toe aan een nieuw schema?

Plan dan nu jouw gratis begeleiding in!

Tricep Rope Extensions: Sta rechtop voor een kabelmachine met een touw bevestigd. Pak het touw vast met je handen aan de zijkanten van je lichaam en duw het naar beneden tot je armen gestrekt zijn en keer dan gecontroleerd terug naar de startpositie. Deze oefening richt zich op de triceps.

Tricep Bench Press: Lig op een bankje met een halter boven je borst en pak de halter vast met je handen iets breder dan schouderbreedte. Laat de halter zakken naar je borst en duw hem dan omhoog naar de startpositie. Deze oefening traint zowel de borst als de triceps.

Tricep Bench Dips: Ga met je rug naar een bank of stoel staan en plaats je handen op de rand, iets breder dan schouderbreedte. Laat jezelf zakken totdat je ellebogen een hoek van 90 graden vormen en duw jezelf dan terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Tricep Machine Dips: Plaats je handen op de handvatten van een dip machine en duw jezelf omhoog totdat je armen gestrekt zijn. Laat jezelf langzaam zakken door je ellebogen te buigen en duw jezelf dan terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps met behulp van een machine.

Tricep Cable Kickbacks: Sta rechtop voor een kabelmachine met een handvat bevestigd aan de onderste positie. Pak het handvat vast met één hand en strek je arm naar achteren terwijl je je triceps aanspant. Keer terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Lying Tricep Extensions: Lig op een bankje met een halter boven je borst, met je armen gestrekt naar boven. Buig je ellebogen om de halter achter je hoofd te laten zakken en strek ze vervolgens om de halter terug te brengen naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Close Grip Push-ups: Voer push-ups uit met je handen dicht bij elkaar, zodat je ellebogen langs je lichaam bewegen. Laat jezelf zakken door je ellebogen te buigen en duw jezelf dan terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps en de borstspieren.

Tricep Bench Skull Crushers: Ga op een bankje liggen met een halter boven je borst, met je armen gestrekt naar boven. Buig je ellebogen om de halter achter je hoofd te laten zakken en strek ze vervolgens om de halter terug te brengen naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Seated Overhead Tricep Extensions: Zit op een bankje met een halter boven je hoofd, met je armen gestrekt. Buig je ellebogen om de halter achter je hoofd te laten zakken en strek ze vervolgens om de halter terug te brengen naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Tricep Diamond Push-ups: Voer push-ups uit met je handen dicht bij elkaar en je vingers en duimen in een diamantvorm geplaatst. Laat jezelf zakken door je ellebogen te buigen en duw jezelf dan terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Tricep Machine Pushdowns: Sta rechtop voor een tricep machine met een handvat bevestigd. Duw het handvat naar beneden tot je armen gestrekt zijn en keer dan gecontroleerd terug naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Tricep Rope Pushdowns: Sta rechtop voor een kabelmachine met een touw bevestigd. Pak het touw vast met je handen iets breder dan schouderbreedte en duw het naar beneden tot je armen gestrekt zijn. Keer terug naar de startpositie. Deze oefening richt zich op de triceps.

Tricep Rope Overhead Extensions: Sta rechtop voor een kabelmachine met een touw bevestigd. Pak het touw vast met je handen boven je hoofd en strek je armen om de kabel omhoog te brengen. Laat ze vervolgens gecontroleerd zakken naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Single Arm Overhead Tricep Extensions: Sta rechtop met een halter in één hand, met je arm gestrekt boven je hoofd. Buig je elleboog om de halter achter je hoofd te laten zakken en strek hem vervolgens om de halter terug te brengen naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

Tricep Cable Curls: Sta rechtop voor een kabelmachine met een handvat in elke hand. Trek de handvatten naar je schouders door je ellebogen te buigen en laat ze dan gecontroleerd terugkeren naar de startpositie. Deze oefening traint de triceps.

SPORT NU GRATIS TOT SEPTEMBER
+ GEEN INSCHRIJFGELD

SPORT NU GRATIS TOT SEPTEMBER BIJ IL FIORE HEALTHCENTERS! DAARNAAST BETAAL JE NU OOK GEEN INSCHRIJFGELD T.W.V. € 39,99.

DAGEN
UUR
MINUTEN
SECONDEN
HEB JIJ HULP NODIG BIJ EEN OEFENING OF BEN JIJ TOE AAN EEN NIEUW SCHEMA?
PLAN DAN NU JOUW GRATIS BEGELEIDING IN!