PLATINUM LABEL

Ceramique

AVENUE CÉRAMIQUE 201, 6221KX MAASTRICHT

PLATINUM LABEL

Geusselt

OLYMPIAWEG 68A, 6225XX MAASTRICHT

CLASSIC LABEL

Mariaberg

FLORASINGEL 31, 6214VN MAASTRICHT

SPORTEN bij de leukste sportschool van MAASTRICHT

Welkom bij il fiore healthcenters – dé plek waar fitness en welzijn samenkomen in het hart van Maastricht! Met drie clubs verspreid over de stad, bieden wij een unieke fitnesservaring die verder gaat dan alleen sporten.

Les MIlls Groepslessen*

Ontdek de energie van Les Mills groepslessen in Maastricht bij ons! Bij onze sportschool brengen we fitness naar een hoger niveau met de meeslepende workouts van Les Mills. Van BODYPUMP tot BODYCOMBAT, onze Les Mills lessen bieden een dynamische en effectieve manier om fit te worden en te blijven. Sluit je aan bij onze community en ervaar de kracht van groepsfitness met Les Mills in het hart van Maastricht. Kom vandaag nog langs en laat je inspireren door onze passie voor beweging en gezondheid!

* Enkel bij onze Platinum club

STUDENTEN

Bij il fiore healthcenters begrijpen we het studentenleven. Daarom hebben we speciale studentvriendelijke lidmaatschapsopties, zodat je kunt genieten van hoogwaardige faciliteiten zonder je budget te overschrijden. Onze sportscholen zijn de ideale plek voor studenten in Maastricht om te sporten, ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Personal Training

Ontdek onze Personal Training programma’s in Maastricht! Met op maat gemaakte sessies en deskundige begeleiding helpen onze trainers jou je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu nieuw bent in de sportschool of je training naar een hoger niveau wilt tillen, onze Personal Training is geschikt voor alle niveaus. Investeer in jezelf en bereik jouw fitnessdoelen met onze persoonlijke begeleiding. Ontdek meer bij onze clubs in Maastricht!

Fysiotherapie

Ontdek onze fysiotherapieprogramma’s in Maastricht! Met persoonlijke behandelingen en deskundige begeleiding helpen onze fysiotherapeuten jou om herstel en welzijn te bevorderen. Of je nu herstelt van een blessure, kampt met chronische pijn of je mobiliteit wilt verbeteren, onze fysiotherapie is afgestemd op jouw behoeften. Investeer in jouw gezondheid en ontdek de voordelen van fysiotherapie bij onze partners in Maastricht!

SPORT NU GRATIS TOT SEPTEMBER
+ GEEN INSCHRIJFGELD

SPORT NU GRATIS TOT SEPTEMBER BIJ IL FIORE HEALTHCENTERS! DAARNAAST BETAAL JE NU OOK GEEN INSCHRIJFGELD T.W.V. € 39,99.

DAGEN
UUR
MINUTEN
SECONDEN

SPORT NU GRATIS TOT SEPTEMBER
+ GEEN INSCHRIJFGELD

DAGEN
UUR
MIN
SEC

SPORT NU GRATIS TOT SEPTEMBER BIJ IL FIORE HEALTHCENTERS! DAARNAAST BETAAL JE NU OOK GEEN INSCHRIJFGELD T.W.V. € 39,99.